
Merhaba takı sevenler, Bu seferki takı modelimiz Boncuktan İnce Kolye Yapımı Umarım siz takı sevenler beğenirsiniz.
Bu kolye modelinin bir değişiğini sizlerle önceki takı modellerimizde paylaşmıştım. Bu kolye modelide önceden sizlerle paylaştığım kolye modelindeki kadar oldukça zarif. BURADAN o modelede bakmanızı tavsiye ederim.
Bazı kolye modellerini her zaman kullanmaya uygun olmuyor ne yazıkki ama bu kolyeyi ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz.
Sadece kolyesini değil sitemizde olan bir çok küpe modellerinden bu kolyeye yakın olan bir küpe modellerinden yapıp takınızı hem kolye hemde küpeleriyle set haline getirebilirsiniz. Tabii set haline getirebilmeniz için kolyede kullanacapınız boncukların aynısı kullanarak küpe yaparsanız setiniz tam olur.
Yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin..

Bu modelin malzemeleri
- 11/0 kum boncuğu
- Naylon ip, Veya 20 lik misina ipi
- Papağan klips
Leave a Reply