
Herkese merhaba, Bu kolyenin yapılışını uzun süredir sizlerle paylaşmayı düşünüyordum, Kısmet bu güneymiş.
Modeli ilk gördüğümde ( tabii biraz değişikti ) hemen yapıp sizlerle paylaşmak istemiştim. Yapılışı hem çok kolay hemde oldukça kullanışlı be şık bir model.
Takipçilerim artık öğrenmişlerdir. Ama buraya yeni gelenlerdenseniz, sizlerede söylüyorum, Yapılışını paylaştığım takılar hemen hemen herkesin yapabileceği takılar olmasına özen gösteriyorum.
Bunun en büyük sebebi takı yapmayı bilenler bu modelleri zaten yapabiliyorlardır. ama takı yapmaya yeni başlayanlar, yada takı kursuna gitmeye vakit bulamayanlarada bir nebzede olsa benimde faydam dokunsun istiyorum.
Neyse hanımlar gelelim kolyemize, Kolyeyi daha uzun yapmak isterseniz, Papatyaların arasında benim kullandığım 20 tane siyah boncukların sayısını arttırarak daha uzun yapabilirsiniz, Daha geniş yapmak istersenizde Videonun başında tuğla tekniği ile benim yaptığım 5 tane boncukla biten kısımdan bahsediyorum daha fazla sayıda yapabilirsiniz. Yada hiç sayılarla oynamadan direk benim yaptığım gibi yapabilirsiniz.
Not : benim yaptığım uzunluk ortalama boydadır.
Yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin..
Diğer kolye modellerimizede bakmayı unutmayın..

Bu modelin malzemeleri
- Farklı renkler 11/0 kum boncuğu
- Papağan klips
- Kum boncuğu iğnesi
- Noylon ip,
Leave a Reply